Entire Contents  2016 Taft

Houston AIA Honor Award 1983; Texas Society of Architects Honor Award 1984

The design for the adaptive re-use of several Victorian warehouses in the historic district of Galveston, whose facades were painted by the muralist Richard Haas, maximizes ground level usage for retail and establishes a light-filled residential lobby on the floor above unifying the original separate structures. Each office/living unit is spatially defined by bathroom and kitchen cores with lofts above. Hand-stenciled polychrome floor patterns enrich the visual experience evoking the historic Victorian tradition.

SPRINGER

GALVESTON, TEXAS

1982

SpringerHorizontal1
SpringerDiagramLatest1
item2b
item3b
item6
item7
item5a
item4a
u u t t HOME HOME PROFILE PROFILE PORTFOLIO PORTFOLIO CONTACT CONTACT PARTNERS PARTNERS DESIGN APPROACH DESIGN APPROACH