Entire Contents  2016 Taft

The heavily wooded site is master planned to accommodate two houses affording maximum privacy to each. The initial 2,500 square foot house for a couple with near mature children is designed to take advantage of the views through the trees toward the natural bayou landscape, as well as views toward downtown from upper level decks. Main living occurs on the second level with a separate living unit on the ground and the master bedroom suite on the third level.

STANFIELD HOUSE

HOUSTON, TEXAS

1992

Stanfieldnorth
StanfieldDiagramLatestLatest
item2b
item3b
item6
item7
item5a
item4a

Houston AIA Honor Award 1998; Texas Society of Architects Honor Award 2001

u t HOME HOME PROFILE PROFILE PORTFOLIO PORTFOLIO CONTACT CONTACT PARTNERS PARTNERS DESIGN APPROACH DESIGN APPROACH