Entire Contents  2016 Taft

The concept combines seating for a soccer stadium and sports related functions, such as changing rooms and racquetball courts, with educational facilities in one structure. A simple steel composite structure is used to shelter the grandstand seating facing the soccer field. On the other side, behind a curved masonry screen wall is the educational area consisting of classrooms and lecture halls. The organizing masonry wall is punctured with a rhythm of openings allowing for varying degrees of transparency for this 15,000 square feet building.

TRIBUNE & EDUCATIONAL BUILDING

SOGNDAL, NORWAY

1992

Tribune306
TribuneDiagramLatest
item2b
item3b
item6
item7
item5a
item4a

City of Sogndal Professional Exchange Grant Award 1992

u t HOME HOME PROFILE PROFILE PORTFOLIO PORTFOLIO CONTACT CONTACT PARTNERS PARTNERS DESIGN APPROACH DESIGN APPROACH