Entire Contents  2016 Taft

This limited, invited international design competition for the prestigious existing golf club in Surrey, entailed master planning and schematic design of a new club house, pro-shop and housing facility. Proposal organizes a linear sequence of buildings, exterior courts and gardens, integrated into the landscape to take maximum advantage of views. The system enhances relationships to the existing fairways without disruption, and accommodates new tennis courts and stadium, as well as other recreational facilities and parking.

WENTWORTH GOLF CLUB

SURREY, ENGLAND

1989

WentworthModel
WentworthDiagramAbsof
item2b
item3b
item6
item7
item5a
item4a

Limited Invited International Competition

u t HOME HOME PROFILE PROFILE PORTFOLIO PORTFOLIO CONTACT CONTACT PARTNERS PARTNERS DESIGN APPROACH DESIGN APPROACH